Wat heb jij te vertellen?

Wat is jouw verhaal?

Wat doen we?

itContinues brengt jouw verhaal op gang online door middel van online adverteren, storytelling en content creatie.

Dit doen ‘wij’, jij en ik, op basis van een proces. Dit proces waarborgt dat jouw verhaal klopt, dat je het in de juiste context vertelt, de mensen bereikt die er voor open staan en dat ze het doorvertellen.

i

Bouw een verhaal

De wereld draait om en op verhalen. Verhalen inspireren actie en beweging. Daarom heeft iedere onderneming een sterk verhaal nodig.

Wij vormen het verhaal.

Creëer een thuis

Een verhaal wordt ergens vertelt. Een plek waar het thuis en vertrouwd is. Daarom heeft jouw onderneming een thuis nodig.

Wij bouwen een thuis.

Vertel het door

Wanneer niemand je thuis bezoekt heeft een verhaal geen effect. Het verhaal bereikt en raakt dan niemand. Je hebt publiek nodig.

Wij vinden publiek.

Leidt de stam

Je hebt nu een verhaal, een thuis en een publiek. nu is het aan jou/jullie om hen te binden en leiden. Om hen beter te maken dan ze waren.

Wij creëren verbetering

Over mij

Mijn naam is Hervé Maas en ik houd mezelf al jaren bezig met het digitale. Digitale content, digitale marketing, digitale verhalen.

Sinds 2008 werk ik aan de digitale marketing van diverse bedrijven. Van kleine kinderkleding zaken en startups tot multinationals als L’Oréal, Ziggo en Teijin Aramid. Toen in loondienst bij verschillende Digitale Marketing Bureau’s zoals Searchresult, Riff Online en Onetomarket.

Toen specialiseerde ik mezelf in Zoekmachine adverteren, maar in de laatste jaren ben ik mezelf breder gaan ontwikkelen. In mijn rol als Lead consultant leerde ik dat een verhaal pas tot leven komt wanneer het consistent vertelt wordt in ieder kanaal en ieder kanaal moet op elkaar afgesteld zijn.

Deze vaardigheid heb ik verder ontwikkelt en wil ik nu voor jou inzetten.

Now-Blog

Waarom zijn Google Ads zoekadvertenties effectiever?

Adverteren op het internet kan op vele verschillende manieren. De twee grootste platformen zijn Google- en Facebook Ads. Via deze advertentieplatformen kan je mensen bereiken in vele verschillende vormen, zoals tekst, afbeelding en video. Toch zijn er grote verschillen tussen de twee platformen en hun gebruikers.

Wat is dit nu weer, een WorkCast?

Goedemorgen, als jij dit leest. Dan is de kans groot dat je de allereerste bent. Dit is de eerste keer dat itContinues – en dus ik – dit doet. Vandaag doen we voor het eerst een WorkCast. Wat is een WorkCast?

Hyperbolische Marketingpraat

Revolutionair, next-level, spectaculair, verbijsterend, onvoorwaardelijk.

Wanneer dit soort termen langskomen in marketing materiaal dan vraagt het om onze aandacht.

Het vertaalt zich vaak tot gebroken beloftes en teleurstellende prestaties.

Laat het verhaal beginnen