Selecteer een pagina

Contact 

Wil je met mij werken aan een project of heb je een vraag? Dat kan makkelijk door me te bellen, mailen, of een bericht achter te laten via het onderstaande formulier.

Laat een bericht achter.

Pellentesque rhoncus placerat nisi non lobortis. Etiam efficitur bibendum consequat. In porta mauris ac lacus sollicitudin, vel sagittis nisl sodales. Proin vitae blandit urna.

Hervé Maas

Hervé Maas

Digital Marketer / Content Creator

Sinds 2008 ben ik actief in Digital Marketing, eerst als zelfstandig ondernemer. Gedurende deze eerste periode van mijn carrière begeleidde ik kleine ondernemers op het gebied van Digitale Marketing. Gedurende deze fase ontdekte ik dat ik nog niet volledig gevormd was en niet de kennis had om door te kunnen groeien.

Toen besloot ik om bij diverse Digital Marketing Agencies te gaan werken zoals Tribal Internet Marketing en Searchresult (an Adeptiv Company). Hier werkte ik aan zowel voor het MKB als grote corporates als Vodafone-Ziggo, L’Oréal en de DMG-groep als lead consultant.

Begin 2019 besloot ik dat het tijd was om het ondernemerschap weer op te pakken en begon ik als freelancer te werken voor Singularity University. Daar leerde ik dat ik de marketing van Digital Content en de creatie ervan leuker vond dan enkel te werken aan de marketing ervan.

 

Over digitale content gesproken:

VOLG & Luister

 

nuanced podcast logo

Volg de podcast via: