Leer Google Search Ads Campagnes maken

Google Ads is een krachtige tool om je bedrijf te promoten en meer verkeer naar je website te trekken. Of je nu een beginnende of ervaren marketeer bent, deze cursus biedt de basisprincipes en praktische vaardigheden die je nodig hebt om het maximale uit Google Ads te halen.

wat?

Wat is Google Ads en hoe werkt het?

Google Ads is een online reclameplatform van Google, waar adverteerders betalen om hun advertenties te laten zien aan gebruikers die zoeken naar producten en diensten die vergelijkbaar zijn met hun eigen aanbod. Adverteerders kunnen hun doelgroep gericht bereiken door middel van zoekwoorden en demografische gegevens.

Waarom zou je Google Ads gebruiken?

Google Ads is een van de meest effectieve manieren om online te adverteren. Hier zijn enkele redenen waarom je Google Ads zou moeten overwegen voor je bedrijf:

  • Het biedt een snelle en directe manier om verkeer naar je website te trekken.
  • Je kunt gericht adverteren naar je doelgroep door middel van zoekwoorden en demografische gegevens.
  • Je betaalt alleen wanneer iemand op je advertentie klikt, dus je betaalt niet voor ongeïnteresseerde bezoekers.
  • Het is schaalbaar, zodat je je campagne kunt uitbreiden of inkrimpen naargelang je budget.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is speciaal ontworpen om ondernemende mensen te helpen bij het begrijpen en opzetten van Google Ads campagnes.

De cursus omvat zowel theoretische als praktische opdrachten en is bedoeld voor mensen die nog niet bekend zijn met Google Ads, maar ook voor mensen die al enige ervaring hebben met het platform.

Het doel van de cursus is om je te voorzien van de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om succesvolle en effectieve campagnes op te zetten.

Hoe?

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit verschillende modules die elk gericht zijn op een specifiek aspect van Google Ads. Hieronder vind je een overzicht van de modules die worden behandeld:

1. Introductie tot Google Ads

In dit hoofdstuk worden de basisprincipes van Google Ads uitgelegd en wordt de werking van het platform verder uitgelegd.

2. Voorbereiding en definiëren van het onderwerp

Voordat je aan de slag kan zijn er een aantal dingen die je moet voorbereiden en je moet natuurlijk helder hebben wat het onderwerp is van je campagne.

3. Zoekwoord-onderzoek

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe je zoekwoordonderzoek kunt uitvoeren om de meest relevante zoekwoorden voor je bedrijf te vinden.

4. Targeting bepalen en instellen

Een Google Ads campagne kan niet zonder targeting en in dit hoofdstuk leer je hoe je dit optimaal doet en je er zoveel mogelijk intomatie uit haalt.

5. Advertentie-creatie

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe je effectieve advertenties kunt maken en welke elementen belangrijk zijn om rekening mee te houden.

6. Campagne optimalisatie

Dit hoofdstuk leert je hoe je efficiënt en effectief jouw nieuwe Google Ads campagne optimaliseert. Op deze manier behaal in korte tijd maximaal resultaat uit jouw Google Ads account.

Wie & Waarom

Waarom deze cursus kiezen boven andere opleidingen?

Hervé Maas

Hervé Maas

Google Ads Specialist sinds 2008

Deze cursus is ontworpen door een ervaren expert in online marketing die de meest recente inzichten en technieken delen.

Bovendien ontvang je persoonlijke begeleiding en feedback, wat ervoor zorgt dat u optimaal kunt leren en groeien.

Bovendien krijg je toegang tot onze Discord-server waarop updates, persoonlijke hulp en resources te vinden zijn, waar u altijd op terug kunt vallen.

Tot slot

Deze cursus is ontworpen door een ervaren expert in online marketing die de meest recente inzichten en technieken delen.

Bovendien ontvang je persoonlijke begeleiding en feedback, wat ervoor zorgt dat u optimaal kunt leren en groeien.

Ook krijg je toegang tot onze Discord-server waarop updates, persoonlijke hulp en resources te vinden zijn, waar u altijd op terug kunt vallen.

Ik ben zeer tevreden met de cursus “Leer Google Search Ads Campagnes maken”. Het is een uitstekende bron voor mensen die net begonnen zijn, of, willen beginnen met Google Ads en op zoek zijn naar een duidelijke uitleg over de belangrijkste aspecten van het platform.

De cursus is op een eenvoudige manier georganiseerd, waardoor het gemakkelijk is om te volgen en te begrijpen. Ik ben verrast door hoeveel nieuwe informatie ik heb opgedaan en hoe effectief deze informatie mijn campagnes heeft verbeterd.

Ik raad deze cursus ten zeerste aan aan iedereen die meer wil weten over Google Ads!

Kimberly

Moving for Growth

Van niks tot

Live Google Search Ads Campagne

in 4 uur:

Slechts:

€99,-