Vallen de resultaten van jouw Digital Marketing tegen?

Dan vraag ik je:
Heb je een merkverhaal?
Heb je een proces?

Nee? Geeft niet,
dit lossen we op in 6 stappen.

searchresult springbok
RIFF Online
Mandemakers Keukens

Jij bent op deze pagina terecht bent gekomen en dat vertelt mij dat jij niet tevreden bent met de resultaten die jij nu ziet. Misschien zie je zelfs helemaal NIKS terug komen uit jouw digital marketing en advertising uitgaves.

Jij bent niet de eerste, enige of laatste! Ik had er ook last van en ik ben toch al 15 jaar een Digital Advertising specialist. Ik kan advertenties schrijven, optimaliseren en laten converteren als de beste.

Optimaliseren niet genoeg zonder een proces

Want de campagnes die ik uitvoerde in mijn tijd bij de grootste Digital Marketing Bureau’s van Nederland waren voor mij bedacht. Ik werkte aan de details, niet de grote lijn. Ik voerde een opgelegd proces uit. Maar dat zag ik toen niet en jij waarschijnlijk nu ook niet.

De grote lijn uitzetten voor jouw digitale marketing is moeilijk. Zeker wanneer je niet weet waar je moet beginnen.

 

Begin je met adverteren?
Of social media posts?
Ga je jouw klanten plat mailen?

Nee, nee en NEE! Hier begin je niet mee!

Ben jij ontvreden over de resultaten van jouw digitale marketing?

Aan de hand van het eBook ga jij deze

6 stappen

doorlopen:

^

Stap 1

Je gaat een merkverhaal schrijven voor jouw huidige klanten

^

Stap 2

Je bepaalt een eerste set aan regels voor succes

^

Stap 3

Dan selecteer je de kanalen die jij het meest waardevol vindt.

^

Stap 4

Dan breng je prioriteit aan in die kanalen

^

Stap 5

Vervolgens lanceer je het eerste verhaal voor jouw doelgroep in de belangrijkste kanalen.

^

Stap 6

Als laatste analyseer je de resultaten en beoordeel je ze op basis van jouw regels voor succes en itereer je op basis van de lessen die je leert.

Introductie

De reden dat jij deze whitepaper hebt gedownload is waarschijnlijk omdat jij het digital marketing proces als complex ervaart of vindt dat je er te weinig inzicht in hebt. Eerlijk, ik vind dat een hele goed reden.

Want in mijn ervaring met ondernemingen van diverse formaten. Van de bakker op de hoek tot wereldwijde multinationals, is dat ze geen idee hebben van een digital marketing proces.

Iedereen kent ze wel, de schitterende marketing en communicatie plannen. Vol KPI’s en ambiteuze doelstellingen. Wat jij dan ook gezien hebt, is dat er vaak een een goed ontwikkelproces mist.  

Het plan wordt verzonnen, uitgevoerd en de resultaten worden geanalyseerd en het is klaar. De lessen gaan het archief in en worden hopelijk ooit erbij gepakt wanneer er een nieuwe campagne komt.

Dit is een aanpak die enorm veel geld kost en statisch is. Dat is ook een lekkere makkelijke aanpak. Met betrekking tot (digitale) marketing gedragen wij ons zoals velen van ons doen tussen onze 16e en 26e levensjaar, sommige van ons hebben in die periode iedere week een ander schatje. We zijn serieel monogaam.

Er is geen spraken van een echte doorlopende relatie met ons marketing proces. We ontwikkelen het niet en beginnen steeds opnieuw. Met tot gevolg dat we de goede en slechte tijden niet begrijpen en we er steeds voor kiezen om opnieuw te beginnen.

Deze whitepaper introduceert je met een doorlopend proces waardoor je echt een relatie aangaat mij je marketing proces. Dit proces zal ups en downs kennen en we gaan het steeds beter leren kennen.

 

Dit is het begin.

 

Hoofdstukken

Paginas

Ga hiermee aan de slag. Geef je naam en E-mailadres door en dan stuur ik je “Digital Marketing is een Proces” direct toe. Je bent dan ook automatisch ingeschreven in voor mijn nieuwsbrief die jou helpt om het proces snel vorm te geven.

Over mij.

Wie schrijft er over dit proces en waarom denk ik dit te kunnen? Wat is mijn kwalificatie? Eigenlijk is het heel simpel. Ik ben al sinds de brugklas gefascineerd door en bezig met online marketing en dat betekent dat betekent dat ik ruim 25 jaar met deze markt bezig ben.

Na mijn studie heb ik bijna 15 jaar lang bij diverse Online Marketing Bureaus gewerkt zoals Searchresult (nu Springbok), Onetomarket en Riff Online, check mijn Linkedin-profiel. Hier werkte ik als project lead voor klanten als Ziggo, L’Oréal Benelux en Mandemakers Keukens.

Kortom, ik ken de processen van online marketing in behoorlijk detail, ik ben er letterlijk volwassen mee geworden.

Hervé Maas

Ontvang

Digital Marketing is een Proces

door één van de onderstaande dingen te doen:

Koop het voor de prijs van een kop koffie op het station.*

digital marketing is een proces
[et_pb_wc_price product=”33823″ _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” body_font=”Dreamscape||||||||” body_text_color=”#FFFFFF” body_font_size=”2em” text_orientation=”center” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_price][et_pb_wc_add_to_cart product=”33823″ _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” field_label_font=”|300|||||||” field_label_text_align=”center” custom_button=”on” button_text_color=”#FFFFFF” button_bg_color=”#31d190″ button_border_width=”0px” button_border_radius=”0px” button_icon=”||fa||900″ text_orientation=”center” hover_enabled=”0″ border_width_all_dropdown_menus=”3px” global_colors_info=”{}” link_option_url=”https://itcontinues.net/winkelmandje/” sticky_enabled=”0″][/et_pb_wc_add_to_cart]

(*exclusief kosten voor een bekertje, ik lever geen bekertje)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt kostenloos

Het geeft je ook toegang tot de DiscordContinues Discord server waar je vragen aan mij kan stellen wanneer je vast loopt.