Selecteer een pagina

Weten hoe een (para-)sportcarrière ontstaat en ontwikkelt? Luister de Moving for Growth Podcast

sport podcast

Kimberly Alkemade is Paralympiër, beweegcoach en in opleiding tot vitaloog. Door haar ervaringen in de zorg en sport heeft ze veel geleerd over de mentale en fysieke gezondheid van mensen. Tel daar haar veerkracht en doorzettingsvermogen bij op en je spreek over een persoon die zwaarste uitdagingen aangaat. In deze eerste aflevering vertelt ze over de topsport-uitdaging die ze op dit moment aangaat.

In deze aflevering van bijna een uur lopen we aan de hand van haar gewonnen medailles door haar carrière heen. Hoe snel we ook door de afgelopen 6 jaar heen gaan, we raken de ervaringen en worstelingen van Kimberly.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met rouw, wanneer je top moet presteren en er geen andere optie is?

Wat doe je als je mentaal gesloopt wordt door de omstandigheden en een gebrek aan vaardige begeleiding?

Hoe ga je om met succes?

Dit is maar een kleine greep uit de vragen die we raken in de eerste aflevering! En er komt nog veel meer. Want het leven van een wereldklasse atleet lijkt als je van buitenaf kijkt erg makkelijk en beschermt. Maar je leeft in een snelkookpan van emotie en uitdaging. Dit was mij al duidelijk, maar tijdens het gesprek met Kimberly werd ik nog een keer met de neus op de feiten gedrukt.

Wil jij meer weten dan in deze blog verteld wordt?
Neem dan een uurtje en luiste rop je gemak naar de Moving for Growth Podcast van Kimberly Alkemade.
Je kan het gratis beluisteren via je favoriete podcast app, bijvoorbeeld:

Ps. Overweeg jij om een eigen podcast te starten? Zoek niet verder! itContinues helpt je van concept tot distributie. Wil je een keer met mij bijkletsen om te kijken of een podcast iets voor jouw is? Neem contact met me op.

paralympisch atleet

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de itContinues nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing strategieën. Mis deze waardevolle kans niet en het is nog gratis ook!