Selecteer een pagina

Realitycheck, mijn doelstellingen zijn ambitieus! 😵‍💫

Ik baal ontzettend, maar ik heb deze week mijn doelstellingen niet gehaald. Geen paniek, er is niks verloren! De komende tijd gaat interessant zijn, want er zit een heleboel in de pijplijn…

Er is iedere dag iets gepubliceerd, maar het was bescheiden: social posts en een livestream hier en daar, maar geen enkele podcast-aflevering heb ik deze week opgeleverd.

Ik zie deze week dus niet als mislukt. Want ik heb veel in de steigers gezet. De volgende podcast is al bijna klaar, het script is al voor 80% geschreven. Een nieuw design voor de itContinues-homepage is klaar en daarmee is de nieuwe huisstijl nagenoeg klaar. Je ziet het ook al steeds meer terug op de socials.

Kortom, veel gedaan en gemaakt, maar niet alles openbaar. Op dit moment zit het volgende in de pijplijn:

  1. “Een Digitale Herontdekking” over het laten vallen van Adobe
  2. Nieuwe huisstijl van itContinues
  3. Korte podcast voor HerveMaas.com over de “Litanie tegen Angst”
  4. Explainer-video’s over de werkwijze van itContinues voor de website
  5. Twee nieuwe podcasts voor verschillende klanten.

Kortom, er zit veel in het vat en ik verwacht dat je er meer van gaat zien de komende weken!

Ik ben erg benieuwd!

Waarom denk je dat ik deze foto gebruik voor deze blog?

Dit was mijn tweede “echte” microfoon. Een behoorlijk aantal Stoïcijnse Gedachtes is opgenomen met deze Blue Yeti. Niet dat de Samson Meteor Mic – mijn eerste en te zien in de afbeelding van de vorige post – slecht klonk. Ik dacht dat deze microfoon direct veel beter zou klinken omdat veel mensen deze microfoon gebruiken.

Het werd een kleine verbetering: de Blue pakt mijn stem net wat beter op dan de Samson. Maar de meesten horen het verschil niet tenzij je het benoemt. Het bewijst dat er een drempel is die behaald moet worden en daarna is het persoonlijke voorkeur.

Iets dat ik moet onthouden bij het maken van content-varianten die ik nog nooit heb gemaakt.

Nu rest mij de vraag,

Hoe jij een maand lang content creëren zou aanpakken.

Laat het me weten in de comments!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de itContinues nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing strategieën. Mis deze waardevolle kans niet en het is nog gratis ook!