Selecteer een pagina

Wil je vragen stellen of opmerkingen geven?

Dat kan in onze “Discord Continues” server

Want hoewel Discord vrij vertaald “tweedracht” betekent, lossen we hier voornamelijk de tweedracht op. Of dit nu gaat over Digital Storytelling, Online Adverteren of het maken van jouw merkverhaal.

Wij luisteren en helpen je graag waar mogelijk.

Waarom Discord?

We hadden ook voor Slack of Microsoft Teams kunnen kiezen. Maar deze systemen bieden eigenlijk niet hetzelfde. In de Discord kunnen we zowel, textchat, audiocalls, video calls en presentaties geven in verschillende kanalen met uitgebreidde access management.

Omdat Discord niet bekend is bij iedereen:

De Discord Tutorial

Het is zo gedaan, maar dat betekent niet dat het makkelijk is voor iedereen en “het is weer een account”. Sorry daarvoor, maar het is volgens ons een noodzakelijk kwaad om jou optimaal te kunnen helpen.

Discord registratie stap 1

Stap 1 – Registratie of inloggen

Laten we eerlijk zijn, als je al Discord hebt dan kan je gewoon inloggen. Deze tutorial is niet voor jou.

Maar mocht je nog moeten registreren dat doet Discord zo zijn best om het te verstoppen dat ik het Geel gemarkeerd heb en nog moet zoomen omdat het nog niet duidelijk was. Nee, dit ligt niet aan jou!

Dit ligt aan het registratie proces van Discord, dat verder eigelijk best simpel is.

Stap 2 – Vul je gegevens in

Discord wil van jou een E-mailadres, gebruikersnaam, password en geboortedatum. That’s it!

Dit is ook een reden waarom we voor Discord kiezen bij itContinues. Het is veel leuker om je eigen naam te moeten kiezen dan gewoon je eigen naar te gebruiken toch. Plus het heeft wat privacy voordelen.

Dat laatste vinden wij een groot voordeel, want ik hoef niet precies te weten wie je bent. Mocht jij dat willen delen. Dan is dat jouw keuze, maar het kan zomaar zijn dat jij met je concurrentie in deze server zit en toch informatie met elkaar wilt kunnen delen zonder dat jouw baas vervelend doet.

Kortom, kies lekker je eigen naam. Jouw geboortedatum krijgt itContinues niet te zien.

Vul je gegevens in
recaptcha

Stap 3 – Anti-bot & verificatie

Bewijs even dat je een mens bent en klik op de welbekende link  E-mail. Wat niet eens altijd gevraagd wordt. Daarna kan je direct de server in.

Abonneer je op de nieuwsbrief