Selecteer een pagina

Update en een “Ode aan Podcasting”

ode aan podcastmarketing

In deze aflevering van mijn podcast, “Een ode aan podcasting”, wil ik reflecteren op de afgelopen tijd en mijn plannen voor de toekomst delen.

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik de laatste aflevering heb gepubliceerd. De afgelopen weken heb ik heerlijk vakantie gevierd met mijn partner Kimberly Alkemade, een Paralympisch topatleet. We hebben genoten van quality time samen en Kimberly heeft hard getraind voor de aankomende Paralympische Spelen in Parijs.

Naast mijn vakantie heb ik ook veel nagedacht over mijn carrière. Zoals jullie weten ben ik van allround online marketeer overgestapt naar podcastmarketeer. Deze switch was niet vanzelfsprekend, maar ik voel me er steeds zekerder over.

Focus op podcastmarketing

Ik ben ervan overtuigd dat audio een onderontwikkeld aspect is van online marketing. Mensen gedragen zich anders voor de camera, wat ten koste kan gaan van de authenticiteit. In podcasts daarentegen is er meer ruimte voor diepe gesprekken en échte verhalen.

Daarom wil ik me gaan focussen op het produceren van podcasts die boeiende content en waardevolle inzichten bieden. Ik wil leren van experts in de podcastingwereld en mijn eigen vaardigheden in het opnemen en produceren verder ontwikkelen.

Nieuwe podcast van Kimberly Alkemade

Een van de projecten waar ik erg enthousiast over ben, is een nieuwe podcast over de reis van Kimberly Alkemade als Paralympisch atleet. In deze podcast gaan we dieper in op haar verhaal, de uitdagingen die ze heeft overwonnen en de successen die ze heeft behaald.

Ik hoop dat deze podcast mensen zal inspireren en meer bewustzijn creëert over Paralympische sporten. Het is een eer om Kimberlys verhaal te mogen delen met de wereld.

Toekomstplannen

Naast de podcast over Kimberly heb ik nog veel meer plannen in petto. Ik wil mijn netwerk uitbreiden, samenwerken met andere podcasters en experimenteren met verschillende formaten.

Ik ben ervan overtuigd dat podcasting een krachtig medium is om verhalen te vertellen, kennis te delen en verbinding te maken met mensen. Ik ben dan ook erg benieuwd wat de toekomst brengt voor mijn podcastavontuur.

Feedback en vragen

Ik ben altijd erg benieuwd naar jullie feedback en vragen. Laat gerust een reactie achter op deze post of stuur me een stembericht via Spotify. Ik waardeer jouw input enorm!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de itContinues nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing strategieën. Mis deze waardevolle kans niet en het is nog gratis ook!