Trainen

Ontwikkeling vereist actie.
Het vraagt om fout en succes.

itContinues creëert digitale trainingen/cursussen om je van beginneling tot gevorderde te helpen. Om je van 0 tot 80% te helpen en je te laten behoren tot de bovenste 20%.

Vertellen

We leren door middel van verhalen.
Vertel een beter verhaal.

Mensen dragen kennis over door te vertellen. Door verhalen te creëren die een les overdragen. Gek genoeg besteden we weinig tijd aan onze boodschappen. itContinues vormt en vertelt.

Begeleiden

Alleen kunnen we weinig.
Ons team bepaalt ons succes.

Zonder de juiste mensen op de juiste plaats zullen kunnen we geen succes hebben. itContinues kan deel uitmaken van dat team en hulp bieden op diverse fronten.

De Toekomst van AI en de Impact op Digitale Marketing

De Toekomst van AI en de Impact op Digitale Marketing

Kunstmatige intelligentie (AI) is niet langer een futuristisch concept - het is hier en het verandert de wereld om ons heen. Mo Gawdat, voormalig Google-medewerker en AI-expert, sprak onlangs over hoe AI de wereld tegen 2025 radicaal zal veranderen in een...

Lees meer
AI Tekstgeneratie: Het geheime wapen in Digital Marketing

AI Tekstgeneratie: Het geheime wapen in Digital Marketing

Het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning heeft een revolutie teweeggebracht in verschillende sectoren, waaronder Digital Marketing. Bij itContinues: Creative Marketing Engineering maken we gebruik van ChatGPT, een AI tekstgenerator, om jouw...

Lees meer
Wat is Digitale marketing en wat is het proces?

Wat is Digitale marketing en wat is het proces?

Deze week kwam ik tot de realisatie dat ik nog nooit duidelijk heb vertelt hoe ik het media- en marketing landschap zie, hier gaat de “This week at itContinues” over. Het is eigenlijk heel simpel, Digitale marketing is anno 2022 de primaire vorm van marketing. Steeds meer ondernemers en marketeers beginnen beseffen wat hun digital marketer collega’s begin 2000 begrepen. De mediawereld is nagenoeg maximaal gedigitaliseerd en dit betekent dat mensen in alle leeftijdscategorieën hoofdzakelijk gebruik maken van digitale media en dus het best te bereiken zijn via digitale marketing kanalen.

Lees meer
De 1e “This Week at itContinues” (TWaiC #1)

De 1e “This Week at itContinues” (TWaiC #1)

De TWaiC is om de ontwikkelingen bij itContinues te belichten. Deze aanpak pastin de transitie van normale Advertising & Marketing naar Story Driven-Marketing. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ontwikkeling, die van itContinues en projecten.

Lees meer
Per 30 juni is de Responsive Text Ad de norm in Google Ads

Per 30 juni is de Responsive Text Ad de norm in Google Ads

Op 31 Augustus kondigde Google aan dat de ondersteuning voor Expanded Text Ads (ETA) verdwijnt per 30 juni 2022 en dat is vervelend, want het betekent verandering. Of deze verandering goed, of slecht is, kan ik niet zeggen. Maar mijn ervaring leert mij dat een dergelijke wijziging minder relevant is dan deze lijkt.

Lees meer

Beantwoord deze vragen: