Selecteer een pagina

Google Search Advertising

HeyHo

Huren doe je zo

Deze klus draaide om het opbouwen en ontwikkelen van de HeyHo Google Ads Search campagnes. Doordat heyHo feitelijk nog in de start-up fase van de onderneming zit, bestaat deze klus uit veel experimenteren, ontwikkelen en itereren. Om het uiteindelijk over te dragen aan de aangenomen Advertising Specialist

Client

HeyHo

Periode

2020 tot Zomer 2022

Duration

2 jaar

Focus

Optimalisatie van omzet uit Google Ads

Google Search Ads

#HeyHoSearchAdsDoeJeZo

Concurrentie is er voldoende binnen de gereedschap-verhuur sector. Een vrij traditionele en, eerlijk, vastgelopen markt. HeyHo to the Rescue!

%

van conversie uit Search Ads

meer omzet uit Search Ads

Lagere CPC

Aanpak

Gereedschap verhuur is niet nieuw het vereist

WD40 tegen roest

De markt voor gereedschap verhuur leek behoorlijk op slot voordat HeyHo begon. De bouwmarkten, oranje vrienden en de eigen adresjes domineren de markt.

Wat echter vrij bizar bleek was dat veel mensen zochten naar goed gereedschap en vervolgens online verzocht worden om naar locatie te komen. Niemand nam de moeite om het gereedschap naar locatie te brengen.

Wanneer een hele markt achterover hangt en verwacht dat de klant naar hun komt, dan is de markt rijp voor een partij die het anders doet.

Dit is dus HeyHo.nl

 

Het verhaal van Kimberly Alkemade

Onze focus is het Google Ads-account. De ontwikkeling hiervan begon bij het splitsen van de campagne en ervoor te zorgen dat het beschikbare budget naar de juiste campagnes vloeide.

Ook moest de CPC aanzienlijk omlaag om conversies iets op te laten brengen. Natuurlijk is een nieuwe klant meer waard dan een enkele conversie. Maar in het begin was het break-even punt veel te ver weg.

Inmiddels is dit opgelost.

Out-of-the-box thinking:

Bring some sass

Toen de basics functioneerde zijn we met het leuke stuk begonnen, de zoekadvertenties. Omdat HeyHo “the new Kid” is, hebben we een gezonde hoeveelheid brutaliteit geïntroduceerd, een beetje “sass”.

Het leuke van een dergelijke aanpak is, is dat het de aandacht pakt en de mensen die toch niet gaan converteren afstoot.

Gevolg, lagere CTR, maar hogere CR, SUCCESS!

You can only have one reservation module per page.

Wil jij aan de slag met een story-driven aanpak?

Neem contact op: