Wat is dit nu weer, een WorkCast?

wat is dit nu weer een itcontinues workcast

Goedemorgen, als jij dit leest. Dan is de kans groot dat je de allereerste bent. Dit is de eerste keer dat itContinues – en dus ik – dit doet. Vandaag doen we voor het eerst een WorkCast. Wat is een WorkCast?

Nou, heel simpel dit is een “gezellige” interactieve PodCast waarbij ik aan het werk ben aan mijn eigen projecten en aan die van klanten van mij die dit toestaan. NDA’s etc.

Mijn takenlijst voor de WorkCast van vandaag?

  • Uitzoeken hoe dit gaat werken.
  • Aankondigen van dit ‘project’.
  • Uitwerken van het uiterlijk van deze WorkCast
  • Maken van Thumbnails
  • Verwerken van nieuwe B-roll voor Nuanced Podcast
  • Aflevering #047 van de Nuanced Podcast
  • Aflevering #048 van de Nuanced Podcast
  • Het concept uitwerken voor een Genuanceerde Uitval

Kortom, ik heb een redelijke ToDo-list en ik weet niet of ik deze af ga krijgen. Maar goed… er staat een lekkere playlist op. Ik ga wat kletsen en vertellen waar ik mee bezig ben en mocht er iemand in de chat komen? Dan klets ik een beetje met je.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Want to get your story going?

Wil jij aan de slag met het verhaal van jouw bedrijf en jouw Story-Driven marketing aanpak vormgeven?

Stuur me een mailtje