Hallo wereld. Hier ben ik.

Het is niet wat een mens zegt wanneer het geboren wordt.

Want het moet eerst heel veel andere dingen leren. Eén van deze dingen is communicatie. Maar zelfs wanneer het kind uiteindelijk aan woorden toekomst, is deze combinatie niet één van de eerste.

En toch, is het de eerste actie die beginnende programmeurs produceren. Je moet ergens mee beginnen, denk ik dan maar.

De naam van het bedrijf is nieuw; het concept niet.

In 2008 ben ik begonnen met Innovelty. Een klein internet marketing bureau in ‘s-Hertogenbosch, Nederland. We bouwden een aantal vette kleine online bedrijfjes zoals ‘MooiePlinten’ en ‘Rico Horses’.

Maar als een jonge startende ondernemer, had ik het redelijk zwaar. Ik maakte een aantal ‘foutjes’ en door bijna failliet te gaan besloot ik dat ik maar eens bij een aantal prominente internet marketing bureau’s te gaan werken. Je moet dan denken aan ‘RIFF Online’ en ‘Adeptiv’. Ik ben deze benoemde (en niet benoemde) bedrijven erg dankbaar voor wat ik heb mogen leren. Maar ondernemerschap begon weer te kriebelen en ik ga het toch opnieuw doen.

Gedurende de periode van 2011 tot 2019, heb ik de naam ‘Innovelty’ op een laag pitje aangehouden.

Dit blijkt nu helemaal onnodig te zijn geweest, want ik wil het niet meer gebruiken. Kortom, andere Innovelty’s van deze wereld. I heb een aantal mooie domeinen voor jullie in de aanbieding, denk aan .com en .net! Ik verneem de aanbiedingen wel!

‘itContinues’, dus!

It, dat ben ik, Continues is een prima uitspraak over de wereld. Want het gaat toch gewoon door, zelfs wanneer jij het gevoel het dat alles stil staat.

Het vertegenwoordigt keuzes.

  • Want ga jij er in mee?
  • Verander je mee?
  • Beweeg jij mee met de wereld?

Ik heb besloten om mijn kijk op de wereld te veranderen, om het verhaal over wat ik doe dat ik over mezelf vertel te veranderen.

Toen ik bij mijn vorige werkgevers was, vertelde ik mensen “Ik bouw Google Ads campagnes voor [voeg groot merk in]”. De reactie die daar op volgde was veelal, “Huh, Google Ads?! Daar klik ik nooit op, joh!”. Ongeacht of dit waar is of niet (hint: het is niet waar, ook jij klikt op de advertenties!), was ik niet blij met dat verhaal en die functie.

Het verhaal rondom diegene waar ik dit werk voor deed, werkte ook niet voor mij. Natuurlijk begrijp ik dat de wereld Internet Providers en Cosmetische bedrijven. Maar de ‘Koop zo veel mogelijk van onze spullen, zodra je kunt’ boodschappen die ik veelal moest maken, kregen niet mijn zegel van goedkeuring.

Ik wil de opdrachtgevers en projecten zelf kiezen. Ik wil werken aan Global Grand Challenges. Want er zijn zoveel problemen om op te lossen en verhalen over te vertellen.

Daarom ‘itContinues’.

  • Als je wilt reageren,
  • vragen wilt stellen,
  • gewoon meer wilt weten,
  • of me wilt toejuichen.

Dan kan je natuurlijk een reactie achterlaten!

(Ps. Toegejuicht worden is leuk!)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de itContinues nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing strategieën. Mis deze waardevolle kans niet en het is nog gratis ook!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?