Selecteer een pagina

Google Ads Interface Update in 2024: Wat nu?

NIeuwe Google Ads Interface 2024

In deze video verkennen we de gloednieuwe interface van Google Ads, die in 2024 wordt geïntroduceerd. Terwijl ik snel door de nieuwe interface navigeer, laat ik je de meest opvallende verschillen zien in vergelijking met de huidige interface, die de meeste gebruikers nu kennen.

🔍 Hoogtepunten van de Video:

  • Een rondleiding door de nieuwe Google Ads interface.
  • Vergelijking van de oude en nieuwe interface.
  • Belangrijke updates en functies die je niet mag missen.

💡 Deze video is niet alleen informatief, maar ook een gids voor iedereen die zich wil aanpassen aan de veranderingen in Google Ads. Of je nu een doorgewinterde marketeer bent of net begint, deze video biedt waardevolle inzichten die je helpen bij het navigeren en optimaliseren van je advertentiecampagnes in de nieuwe omgeving.

🌟 Ben je nieuw bij Google Ads of wil je je vaardigheden aanscherpen? Bekijk mijn Google Ads Cursus! Deze cursus is ontworpen om je stap voor stap door de basisfuncties en strategieën van Google Ads te leiden, waardoor je een solide basis hebt om effectieve campagnes te bouwen en te beheren.

Begin vandaag nog met leren! Bezoek de landingpage voor meer informatie en om je in te schrijven:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de itContinues nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing strategieën. Mis deze waardevolle kans niet en het is nog gratis ook!