Selecteer een pagina

Services

Wat kan itContinues voor jou betekenen? Wij van WC Eend denken dat wij erg veel voor je kunnen betekenen, natuurlijk?

Maar wat dan?

Story Development

Een krachtig merkverhaal is essentieel en gaat verder dan adverteren alleen. Het resoneert met klanten en verbetert niet alleen de verkoop, maar ook de betrokkenheid van medewerkers. Het ontwikkelen van een sterk merkverhaal is dus een waardevolle investering.

Digital Marketing & Growth hacking

Onze aanpak voor digitale marketing heeft raakvlakken met Growth Hacking, omvat het testen en itereren van het merkverhaal, uitingen en het genereren van verkeer naar belangrijke delen van de website. Dit doen we via verschillende kanalen, waaronder SEA, SEO, Social Advertising en Social Media Ads.

Rapid Prototyping

Van 0 tot live hoeft geen maanden te duren. Wij kunnen compleet functionerende websites inclusief webshop live hebben binnen een week, mits het voorwerk gedaan is.

Voorwerk bestaat uit copywriting en design. Natuurlijk doen wiuj dit ook. Maar allemaal net een beetje sneller, zodat je snel live bent en kan leren.

Wat doen we dan precies?

Wat hierboven beschreven staat, is wat ontstaat uit de vaardigheden die hieronder staan.

Branding

Jouw merkverhaal gaat resoneren binnen jouw doelgroep. We ontwikkelen jouw merk tot een entiteit waarvan jouw klanten weten waar het voor staat.

Web Design

Rapid prototyping is onmogelijk als je geen website kan bouwen. Wij bouwen onze sites op basis van WordPress en een zorgvuldig samengestelde suite aan plugins.

Google Optimalizatie & Ads

Wanneer jouw gebruiker zoekt naar wat jij biedt, dan staan ze open voor jouw verhaal. Wij onderzoeken waar jij op ranked, en waar jij je kan ontwikkelen, zowel betaald als organisch

h
Content Marketing

Wat moet ik waar vertellen om mijn klant in contact te laten komen met mijn verhaal en product? Dit is de vraag die wij voor jou onderzoeken en beantwoorden.

Growth Hacking

Hoe voer je goede content en distributie experimenten uit. Waar sla je ze op en hoe borg je dat de geleerde lessen worden toegepast? Wij leren het jouw organisatie.

Business Consulting

Deze hele aanpak vraagt veel van jouw en je organisatie. itContinues ondersteunt bij het (door)ontwikkelen van de businesscase.

Niet mobile first,
maar digital first

De aanpak van itContinues is niet mobile first, maar digital first. Dit betekent dat wij al onze producten testen op alle digitale “oppervlaktes”. Mobile, tablet en desktop. Sterker nog, wij hebben de mogelijkheden om dit te testen direct in onze websites verwerkt.

Want het is waar dat onze smartphones onze belangrijkste apparaten zijn. Het is onze standaard portemonee, healthtracker, research tool en meer.

Het contrast tussen on- en offline is kleiner dan ooit en de digitale wereld vermengt zich steeds meer met de “echte wereld”. Dit biedt kansen.

Not-so-Fun facts

Wist je dat de effectiviteit van adverteren ieder jaar minder wordt?

Je kan de “millenials” (Gen Y) nog net bereiken met ads, maar de “Zoomers” (Gen Z) ontwijken jouw advertenties als de pest.

Klikt op Google Ads

Meta Ads clicks komt nooit op jouw site

nieuwe relevante netwerken

van Gen Z kijkt TV

Wat hebben we eerder gedaan?

Wij hebben al verschillende rapid proto-typing, growthhacking en story development projecten voltooid. Wil jij deze bekijken. Dan is de onderstaande knop speciaal voor jou!

You can only have one reservation module per page.

Wil jij aan de slag met een story-driven aanpak?

Neem contact op: