Hoe vind en ontwikkel ik mijn Passie Midden in Drukte?🔥

Home > Now-blog > Podcast > Een Digitale Herontdekking > Hoe vind en ontwikkel ik mijn Passie Midden in Drukte?🔥
passievol ondernemen

Het was weer tijd voor een nieuwe aflevering van “Een Digitale Herontdekking”! Deze keer neem ik je mee op een persoonlijke reis vol uitdagingen, nieuwe projecten en onverwachte eyeopeners. Als je ooit hebt geworsteld met het vinden en ontwikkelen van je passie te midden van een druk bestaan, dan is deze aflevering speciaal voor jou.

Een Drukke Tijd, Nieuwe Mogelijkheden

De afgelopen tijd is voor mij een wervelwind geweest. Van oude opdrachten die nog afgehandeld moesten worden tot nieuwe en spannende projecten die mijn aandacht opeisen. In deze aflevering geef ik een update over waar ik nu sta en waarom ik na aflevering 6 even een pauze heb ingelast. Het is fascinerend hoe onverwachte wendingen en samenwerkingen, zoals de Moving for Growth-podcast met Kimberly Alkemade, nieuwe energie en richting kunnen geven.

Eyeopeners en Samenwerkingen

Zo was ik bij een presentatie van Team NL, waar ik iets bijzonders meemaakte. Het was een eyeopener om te zien hoe veel Paralympische atleten graag hun verhaal willen delen en iets willen opbouwen samen. Dit heeft me geïnspireerd om na te denken over hoe we elkaar kunnen versterken door onze eigen media te creëren. Dit idee wil ik verder ontwikkelen met itContinues, waar ik mensen help hun eigen podium te bouwen.

Balans Tussen Grote en Kleine Opdrachten

In de aflevering bespreek ik ook hoe ik balans vind tussen het werken voor organisaties zoals Volt en Schoonmakend Nederland en het helpen van ambitieuze bedrijven. Het is een uitdaging, maar de voldoening die ik krijg van beide kanten is enorm. De arbeidsmarktcampagne die ik voor Schoonmaken in Nederland heb gedraaid, wordt uitgebreid en daarover vertel ik je graag meer.

Mijn Mobiele Studio en Toekomstplannen

Een van de hoogtepunten van deze aflevering is mijn nieuwe mobiele studio. Met vier PodMics en de Rodecaster Pro 2 ben ik helemaal klaar om onderweg podcasts op te nemen, zelfs in Parijs! Ik deel mijn ervaringen en de praktische kanten van het opzetten van een mobiele studio. Het doel is om overal en altijd kwalitatieve opnames te kunnen maken.

Waarom Deze Aflevering Luisteren?

Deze aflevering is niet alleen een update van mijn persoonlijke en professionele leven, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die midden in de drukte zijn of haar passie wil vinden en ontwikkelen. Of je nu een carrièreswitch overweegt, op zoek bent naar nieuwe projecten, of gewoon wilt weten hoe je balans kunt vinden in een hectisch leven, deze aflevering biedt waardevolle inzichten.

Luister Nu!

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder om de hele aflevering te beluisteren. Laat je inspireren en ontdek hoe jij jouw passie kunt vinden en ontwikkelen, midden in de drukte van het leven.

Geef deze aflevering een rating en laat een reactie achter. Je kunt ook via Spotify een voicebericht sturen. Ik kijk uit naar je feedback en hoor je graag in de volgende aflevering van Een Digitale Herontdekking!

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de itContinues nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing strategieën. Mis deze waardevolle kans niet en het is nog gratis ook!