Down Town

Down Town

Down Town ‘s-Hertogenbosch

De opdracht voor Down Town ‘s-Hertogenbosch omvangt het beheer van de Google Ads campagnes.  Specifiek houdt zich itContinues  bezig met de Search, Shopping en Display campagnes. 

google ads cursus

De Focus

Natuurlijk wil Down Town bovenaan staan in Google. Maar dat is niet in alle gevallen mogelijk.

Er moeten keuzes gemaakt worden. Waar spenderen we budget aan, op welke moment, aan wie en wat toont Down Town deze dan? itContinues onderzoekt de mogelijkheden en selecteert de beste strategie en bijpassende tactieken voor Google Ads.

Hiernaast ontdek je een aantal van de knoppen waaraan wij draaien om de best mogelijke uitkomst te vinden.

landingpage optimalisatie

Landingpage selectie

Waar een potentie klant lant is van groot belang. Komt dit niet overeen met de zoekintentie dan ben je hem of haar kwijt.

ad copy optimalisatie

Ad copy Optimalisatie

Wat vertel je jouw potentiële klant wanneer ze jouw advertentie zoek op de zoekresultaten pagina? Misschien wel de belangrijkste interactie.

google ads remarketing

Doelgroepstrategie

Wie ziet jouw advertenties? Hoeveel wil je uitgeven aan een bestaande klant of aan een nieuwe. Remarketing biedt inzicht en opties als deze.

campagne analyse

Campagne analyse

Klopt jouw campagne over het geheel bij het verhaal dat jij wilt vertellen? Wij stemmen jouw doelen en boodschap op elkaar af voor een consistent verhaal.

budget optimalisatie

Budget management

Klikken in Google Ads kosten enkele centen per klik. Hoeveel budget beschikbaar is en wat willen we betalen per klik.

google ads advertentieextensies

Extensie selectie

Advertentie-extensies in Google Ads bieden potentiële klanten extra relevante informatie voordat zij op de advertentie klikken, wat plaats je hier?

Conversie tracking & attributie

Conversie attributie

Wie koop bij jou? Hoe vaak zijn ze bij jou geweest over welke periode? Deze signalen bepalen de waarde van de klikken op jouw advertenties.

Keyword selectie

Keyword Selectie

Waar zoeken mensen naar. Wat verwachten ze te vinden als ze iets intikken? Dit onderzoeken we, zodat jouw potentiële klant vindt wat zij zoeken bij jou.

itcontinues marketing verhaal

Welke experimenten hebben we voltooid?

We tonen je geen data, sorry. Maar we delen wel onze aanpak.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.