Fazantenhof

Fazantenhof

Verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt de camping van Jan-Willem Stoorvogel. In 2020 heeft hij dit familiebedrijf overgenomen van zijn moeder en met succes. De camping staat deze zomer helemaal vol.

itContinues ondersteunt Natuurcamping Fazantenhof bij zijn (digitale) marketing en biedt hulp bij de technische aspecten van zijn website en marketing.

De Heren van Sfeer

De Heren van Sfeer

De Heren van Sfeer werkt al al bijna een decenium samen met itContinues (toen nog Innovelty). Wij bouwen en onderhouden zijn website, assisteren bij digitale marketing en ondersteunen bij de technische koppelingen tussen het boekingsysteem en diverse bookingswebsites.

Deze sfeervolle Bed & Breakfast in de Belgische ardennen zit niet om gasten verlegen en om eerlijk te zijn is de bijdrage hieraan door itContinues minimaal. De kamers en locaties zijn zo smaakvol en opmerkelijk ingericht dat mond-tot-mond het primaire kanaal is door deze Bed & Breakfast.

Een bezoek aan de Bed & Breakfast van Geert-Jan en Martien zal je niet snel vergeten door de kunst, inrichting en omgeving.

Frank Jol

Frank Jol

Het verhaal van Frank Jol is een bijzonder verhaal. Wanneer je het Frank vraagt legt hij het je haarfijn uit. Frank Jol is sinds jaar en dag leverancier van de protheses voor de Nederlandse Para Atleten en daarmee staat Frank Jol aan de basis van het Nederlands Paralympisch succes van de afgelopen evenementen.

Nu wil Frank Jol vergelijkbare diensten bieden aan iedere Nederlander met een beperking. Vanuit zijn thuisbasis bij het Friendship Sports Center, waar nog steeds prothese gebouwd worden, bieden ze nu ook fysiotherapie en diverse andere diensten om een actief leven te kunnen leiden.

itContinues ondersteunt Frank Jol bij het vertellen en ontwikkelen van dit verhaal. Dit hebben wij gedaan door te begeleiden bij de bouw van de website en het vormgeven van de bestaande content tot een begrijpelijk geheel. Op korte termijn zullen we de volgende stappen zetten om het verhaal van Frank Jol makkelijker overdraagbaar te maken.